fbpx

KORAK 1 Kako otvoriti nalog na GoToNative?

KORAK 1 KORAK 2 KORAK 3
→ Kako otvoriti nalog na GoToNative? → Kako dodati oglas? → Kako dopuniti oglasni balans?

Registracijom u našu platformu GoToNative dobijate pristup svim servisima i kao web izdavač, i kao oglašivač. A koju od te dve opcije ćete više, ili jedino, koristiti je na vama.

 

Registracija je potpuno besplatna. Sve što trebate je da ispunite kratku formu na registracionom linku

https://app.gotonative.com/auth/register/

Potrebna vam je samo validna mail adresa kojoj možete pristupiti.

Popunite svega 3 polja

1. „nadimak“ to je vaše jedinstveno korisničko ime, sami ga smislite. Ako je uneto zauzeto prikazaće vam se greška This username is already taken! pa probajte da smislite neko drugo korisničko ime ( “nadimak”  / “username” ). Na primer dodajte neke cifre na kraju ili smislite neko drugo. Unosite ga sastavljeno dakle ne kao KORISNICKO IME (odvojeno razmakom) nego SVESPOJENO tj. KORISNICKOIME Molimo vas da koristite isključivo brojeve i slova engleske abecede.

2. validnu email adresu kojoj možete pristupiti

3. šifru, koju sami smislite.

Sada kada ste ispunili sva tri polja, kliknite na REGISTER

Svom nalogu možete odmah pristupiti. Početna login forma je na linku:

https://app.gotonative.com/auth/login/

Sa GoToNative login stranice unosite email adresu i šifru koju ste naveli prilikom registracije, i potom kliknete na SIGN IN

Ukoliko ikada zaboravite vašu šifru, možete je lako oporaviti tako što ćete sa početne login stranice kliknuti dole na Forgot your password?

Kao što smo rekli na početku, besplatnom registracijom dobijate pristup dvema opcijama:

  • GoToNative platformi za web izdavače, engl. “webmasters”
  • GoToNative platformi za oglašivače, engl, “advertisers”

Između platforme za izdavače ( “webmasters” ) i platforme za oglašivače ( “advertisers” ) prelazite vrlo jednostavno! Nakon što se ulogujete u svoj GoToNative nalog, na vrhu ekrana videćete opciju:

Platforma za izdavače ( “webmasters” ) sadrži alatke za dodavanje vašeg web mesta ( blog, sajt, forum … ) na kojem će se prikazivati GoToNative reklame. Kada god neko od posetilaca vašeg bloga recimo, klikne na neku GoToNative reklamu koju je na vašem blogu video, vi zarađujete novac. U okviru platforme za izdavače imate i opciju praćenja statistika po raznim kriterijumima – po oglasnom bloku, po web mestu – ukoliko imate više blogova odnosno sajtova, po vremenu itd.  Zatim opciju da zatražite isplatu, opciju kreiranja tiketa GoToNative podršci.

Platforma za oglašivače ( “advertisers” ) sadrži alatke za dodavanje oglasnih kampanja te samih oglasa u okviru kampanje. Zatim statistike prikaza i klikova po raznim kriterijumima – datumu, kampanji, pojedinačnom oglasu u okviru kampanje. Opciju za dodavanje oglasnog kredita, te opciju kreiranja tiketa GoToNative podršci.

Možete koristiti samo jednu ili obe platforme. Na primer ako želite samo da zarađujete od GoToNative reklama na vašem blogu koristite samo platformu za izdavače ( “Webmaster” ). No ukoliko ikada budete imali potrebu da i vi nešto oglašavate biće vam od koristi pristup platformi za oglašivače ( “Advertiser” ). Napominjemo da je moguće deo ostvarene zarade kao web izdavač ( “Webmaster” ), ili u celosti po želji, prebaciti na balans oglašivača ( “Advertiser” ) i upotrebiti taj novac za sopstveno oglašavanje. Sve što je potrebno je da otvorite tiket podršci i navedete da to želite.

Takođe, neki naši oglašivači ( “Advertiser” ) postave GoToNative oglase na stranicu koju promovišu, pa na taj način zarade nazad deo novca kojeg potroše na oglašavanje. Naime, neće svaki posetioc sajta kupiti vaš proizvod ili uslugu koju promovišete. No možda ih privuče neka GoToNative reklama na vašoj stranici, pa iako niste dobili kupca, barem ste ga “unovčili” kroz zaradu od GoToNative reklame na koju je kliknuo.

Kao što vidite opcije da zaradite preko GoToNative platforme su tu! Ukoliko imate lepo razvijen blog, sajt, forum… ništa vas ne košta da postavite GoToNative reklame i zaradite neki novac preko nas. A takođe, ukoliko imate proizvod ili uslugu i trebaju vam kupci, ili ako nudite kao affiliate tuđe proizvode ili usluge, GoToNative platforma vam je prilika da zaista za male pare prodate više!

Otvorite potpuno besplatno svoj GoToNative nalog ukoliko ga još uvek nemate i uverite se i sami!

https://app.gotonative.com/auth/register/

Sada možete preći na sledeći KORAK 2 – Kako dodati oglas?